Dagbok

Ofrade GI !

2014-09-15

Ojoj, jag hinner inte alls med uppdateringarna...      =)

Vi har hunnit vara iväg med Ofrade på premiering. Hon var aldrig visad på premiering och saknade därav RS-nummer. Detta ville vi självklart ha på henne så i år anmäldes hon till sommarpremieringen i Umeå. Domare var Elisabeth Ljungstorp.

Det var en mycket rolig dag och glädjen var stor när Elisabeth meddelade att Ofrade fått finfina raden 9 9 8 8 8 = 42p och därmed tilldelades avelsvärdeklassen GI tack vare sina fina utställningsresultat. Extra roligt var att Elisabeth poängterade att hon tyckte att Ofrade var så välbehållen för sin ålder. Tack Maja för att du promenerat med Ofrade i sommar - det har hon mått jättebra av!

Vi har nu skickat in alla betäckningsrapporterna, Linus fölregistrering, ansökan om höjning till A för Rinett, ansökt om RS-nummer till Ofrade och bett att de skall lägga in på Rinett och Casanovas sidor i webbstamboken att de blivit belönade med SUCH, vilket missats av någon anledning. Så var pappersarbetet klart för denna höst.  =)    Nedan ser ni bild på fina Ofrade och sockergrynet Linus som blev trött mitt under Ofrades visning och satte sig på rumpan bredvid Johanna, där satt han sen och kikade på visningen. Det lockade fram en del skrattsalvor från publiken vill jag lova.