Dagbok

Utställning Sikeå

2011-10-05

Så har vi varit iväg på utställning igen. Den 24 september var det utställning i Sikeå och domare var Kurt Larsson. Jag har ett ord som sammanfattar dagen - fantastisk!   =)       

Fotograf: Helena Bergström

Det var så fantastiskt, den här gången var verkligen Casanova med på noterna och vi hade otroligt roligt. Kurt tyckte om det han såg och gav poängen 8 8 8 8 9 = 41p och poängterade hur otroligt fina rörelser Casanova har - superkul! Även fast han inte blev champion hingst ville Kurt se honom i BIS-ringen då han "fått så höga poäng att han skulle kunna knipa R-BIS platsen". SÅ spännande! Det slutade med att Casanova gick ut som "BIS 4:a" med samma poäng som BIS och R-BIS. Stort grattis till er - så otroligt fina pållar! Stort grattis till alla andra som var nöjda med dagen också!

Det som känns extra roligt är att jag märker att intresset för Casanova börjar öka. På de två senaste utställningarna har det kommit fram flera personer och frågat om han tar emot ston nästa sommar. Om han inte leasas ut är ni mer än välkomna!   =)

Just nu händer det mycket på stuteriet. Billy är såld så han kommer att flytta inom någon vecka. Det är blandade känslor. Det är ett så otroligt fint hem han kommer att få flytta till så jag kunde inte vara mer än nöjd. Samtidigt är det lite vemodigt, han är den första vi säljer och visst känns det lite konstigt också. Han kommer dock att få det toppen i sitt nya hem där han kommer att få sällskap av en liten minitjej. (Han är riktigt less på grabbarna här hemma, han tycker att de är alldeles för hårdhänta).

Vi satte ut en annons på Silver för ett tag sedan och vi får se hur det går. Det har varit en del intresserade men ingen som slagit till ännu. Han är så otroligt arbetsvillig och ivrig att få hitta på saker så han kommer endast säljas till ett mycket aktivt hem.

Mitt i allt detta har jag börjat sakna ridningen allt mer. Sitter och tittar på hästnet och funderar. Det finns ett par jag är intresserade av, vi får se vad som händer...   =)

Ha det bra i höstmörkret!