Dagbok

Smulan till Salu

2021-07-29

Så har vi tagit det tunga beslutet och lagt ut Smulan till salu. Det känns oerhört ledsamt men vi är tvugna att minska ner på antalet ponnyer. Jag har vetat om det länge, men inte kunnat bestämma vilken jag ska sälja då jag haft en plan för dem alla och verkligen vill ha kvar dem. Tyvärr räcker tiden inte till för två små barn, jobb, husrenoveringar och att samtidigt hålla hästhållningen på den nivån jag vill. Jag vill hinna köra in alla unghästar och få tid till att mysa och hitta på roliga saker med alla ponnyer. Just nu hinner jag bara med alla nödvändiga sysslor och det blir inget över till goset. Så vill jag inte ha det så då får det bli såhär. 

Jag kommer även sälja årets alla föl och låna ut Omnia till våra vänner på Stuteri Flymora så att de får ett föl efter henne. Troligen kommer jag låna ut någon mer också men jag måste fundera på saken. Jag får sen känna mig för och se om det känns bra då, eller om jag måste sälja flera.

Om du är på jakt efter ett riktigt toppsto så passa på att köpa Smulan. Om jag inte skulle känt mig tvungen att minska ner hade hon aldrig lämnat gården. Alla hennes föl har verkligen sett superfina ut och jag tror att hon har en mycket lovande framtid i utställningsringen. Nedan lägger jag in bilder på Smulan och fölet.