Dagbok

Hemma igen

2011-01-11

Så är jag tillslut back in business...

Den 20:e december drog jag, Daniel vår goa vän Martin till Thailand. Vi var först i Bangkok, åkte sedan ned till HuaHin över jul och sedan tillbaka upp till Bangkok för att fira nyår. Semestern avslutades sedan med några dagar i Peking. Vi har varit fär förut och sett de "turistiga" sakerna så denna gång höll vi oss i staden. Vi hade verkligen en kanonsemester, skillnaden i gradantalet var dock lite väl grymt - +30 i Thailand och - 30 hemma.  =)

Under semestern hade vi underbar hjälp med hästarna. Min syster bodde hos oss under tiden och skämde bort alla små ston, Billy och katterna. Jag brukar låta hästarna vara ute dygnet runt mesta möjliga, naturligtvis har de tillgång till ligghall. Lollo däremot lät dem komma in varje kväll för att "de ville det"   =)  så nu står de små rackarna och gnäggar utanför stalldörren och vill in varje kväll. Hingstarna tog Sara, Vicky och Maggie hand om som vanligt på ett superbt sätt - STORT tack till er alla!!!

Tyvärr han jag bara börja jobba innan jag åkte på någon form av vinterkräksjukan - jag hatar att vara sjuk, jag har inte ro att ligga hemma och må dåligt. Men men, det är bara att bita i det sura äpplet.

Hoppas att ni alla får ett fantastiskt nytt år!      /Katarina