Dagbok

Utställning Nordvik

2015-09-21

Den 15 augusti anordnade vi en utställning på Nordviks naturbruksgymnasium. Vilken otroligt vacker plats för en utställning! Domare för dagen var Inga-Lill Hoveklint Hyttring och förutom utställningen anordnades en handlerhopptävling. Dagen blev otroligt lyckad, både sett ut arrangörshåll men även för våra egna ponnys.

Vi hade med tvåårshingsten Pontiac, ettårsstoet Especially for you och tvåårsstoet Hasselbos Omnia. Samtliga fick guld på 40p! Så fantastiskt roligt! Extra roligt är det såklart med Pontiac som även helgen innan fick lovord av domaren. Nu kommer vi visa fram honom nästa år för att se om han håller hela vägen. Hoppas kan man alltid! 

Förutom våra egna så visades många av våra uppfödningar. Det var Billy, Bella, Benny, Rocky och Winnie som visades fram och alla fick fin kritik av domaren. Även tvåårshingsten It's Amazing MCW visades fram på finfina 40p och blev även bästa mini och bästa färgade och champion unghingst. Han är efter vår hingst Casanova så honom håller vi tummarna för inför nästa år.

Utöver utställningar och en semesterresa till Nya Zeeland har vi fullt upp med ligghallsbygge. Vi håller på att bygga en tredje ligghall för att kunna ha unghingstar hemma. Det kommer bli toppenbra.

 

Nedan finns bild på Omnia, Smulan (Especially) och en bild på mig och min goda vän Maria Wallström tillsammans med våra Hasselboston Omnia och Odessa.