Dagbok

Välkommen Sadie!

2011-11-25

Vi har köpt häst!

Efter att ha varit utan stor häst i några år började jag alltmer sakna ridningen. I ett par månader har jag suttit och kikat på hästannonser, funderat fram och tillbaka och tillslut dök hon upp - min drömhäst!

Igårkväll kom lastbilen som transporterat upp Sadie från Skåne. Min första tanke när hon klev ned för rampen var, wow - är det där min häst!!!   =)    Den andra tanken var OJ så fantastiskt snälla ögon hon har! Efter den långa resan var hon väldigt trött men trots att hon var på helt okänd mark var hon förvånansvärt lugn. Hennes nya boxgranne Golden blev eld och lågor över den nya tjejen. Sadie däremot visade mycket tydligt att hon uppfattade honom som ett litet kryp. Hur det gick till är för mig obegripligt, men under natten har han lyckats charma henne så till den grad att imorse när jag släppte ihop dem ställer hon upp sig och verkar vara i full brunst. Golden kämpar och kämpar men tack och lov når han inte ens halvvägs...

Det är en så fantastisk känsla att ha en stor häst igen och jag längtar verkligen tills vi är igång för fullt. Mer uppdatering kommer framöver.

Vi skickar ett stort tack till Karin och lovar att ta väl hand om din prinsessa!

/Katarina

Bilderna är tagna av Sadies förra ägare, familjen Alderin.