Dagbok

Snart Utställning!

2012-09-02

Nu närmar sig utställningen med stormsteg. Den 15 september kommer över 40 små ponnyer samlas i Skule ridhus för att bli bedömda av den kände domaren Torsten Jeppsson. Deltagarna kommer från våra fem nordligaste län och många fina priser kommer att delas ut.

I princip all min lediga tid har gått till att förbereda inför utställningen. På tisdag går katalogen till tryckning så då kan jag andas ut på ena fronten i alla fall. Jag är så oerhört tacksam över hur villiga Örnsköldsviks företagare har varit att sponsra priser till utställningen - Tusen tack till er alla!

I helgen tog jag och Daniel tag i ligghallarna. Vi höstrengjorde tre stycken och halmade upp rejält så att en bädd ska kunna börja bildas. Det känns alltid så mysigt att storstäda ligghallarna och när ponnyerna sedan ligger nerborrade i halmen värmer det gott i hjärtat.

I övrigt händer inte mycket just nu. Sista betäckningsstoet ska snart åka hem. Det är fantastiskt vacka Hasselbos Ilma som hälsat på Casanova i sommar. Hon är ultraljudad och konstaterad dräktig så nu hoppas vi på att det föds en liten pärla nästa sommar. Nedan ser du en bild på Ilma.

Om du inte har annat för dig - kom och kika på utställningen, mycket mat och fika kommer att finnas till försäljning!