Dagbok

Tillbakablick 2021

2022-01-01

Första dagen på det nya året väljer jag att göra en tillbakablick på 2021. Det är alltid roligt att kika igenom telefonen och återuppleva de roliga minnena!

Utställningssäsongen var som alltid mycket rolig. Vi kom tyvärr bara iväg på två utställningar, men resultaten var vi mycket nöjda med. Först ut var Umeå, där Casanova kammade hem personbästa 43 p och Ronny berättade att Casanova har den absolut bästa trav han någonsin sett på en minishetlandsponny - det var stort! I Sollefteå hade vi med 4 ponnyer och samtliga fick guld! Våfflan och Celine tog hem championaten och Våfflan och Svampen blev tack vare resultaten klara för SUCH. 

Även många av våra sålda uppfödningar visades fram på utställningar runt om i landet med fina resultat. Vår sålda Seijsings Palladium Princess blev tack vare säsongens resultat även hon klar för SUCH.

Annat roligt var att våra tidigare avelsston Rinett och Millimeter av Gindemo, tack vare sina avkommors resultat, blev klara för att ansöka om ELIT. Det innebär att 3 av våra 4 första ston nu uppnått ELIT!

På fölfronten kunde vi inte varit mer nöjd. Tre jättefina föl fick vi, en av hingstarna är redan såld tillsammans med sin mamma och stofölet är tingad. Den sista hingsten har vi precis lagt ut till salu nu. Han ser mycket fin ut. 

Vi betäckte tre ston i somras och det sparkar för fullt i två av magarna. Det är Candy som är dräktig med Pontiac och Svampen som är dräktig med Casanova.

Vi ser nu fram emot ett nytt år med allt vad det innebär. Då vi har ett treårssto kommer det bli så många utställningar som möjligt i jakten på dubbelguld. En avelskurs med Morgan Johnsson kommer vi också arrangera så det blir mycket roligt att se fram emot.

Önskar er allt gott inför 2022!