Dagbok

Utställning Lövånger

2011-08-28

Den 6 augusti var det dags för utställning. När vi åkte hemmifrån var det regn regn och regn och vi kände hur humöret sjönk. Tack och lov - 25 mil senare var det uppehåll och även lite solglimtar ibland och humöret infann sig direkt!  =)  

Fotograf: Linn Karström

Jag ska både hissa och dissa dagen. Hissningen går till arrangörerna för en välordnad utställning med trevligt bemötande och snabb info när det behövdes. Stort tack till er alla!

Dissningen går till Casanova. Av de gånger jag ställt ut Casanova har han ALDRIG skött sig så illa som han gjorde denna gång. Han fjantade runt, hoppade och studsade som om han vore en liten känguru. Det hela nådde sin spets inne i ringen där jag inte ens lyckades få honom att ställa upp och stå stilla en enda sekund. Tillslut vände jag mig till domaren och frågade om hon lyckats se det hon behövde, mamma mia så pinsamt. Traven, som är hans ess blev till och med den misslyckad då han istället för att visa fram sin underbara trav även där började galoppera och studsa. Jag ska erkänna att vi inte har tränat på väldigt länge så han har förmodligen blivit både lite ouppfostrad och höll inne med en hel del överskottsenergi. Sedan kan det kanske ha spelat in att han åkte direkt från sin flock brudar hemma mitt i sista betäckningen och därför var uppe i varv? Men den största anledningen till denna monsterförvandling var nog helt mitt fel då jag bestämde mig för att ta ut honom direkt vi kom fram. Detta innebar att han fick gå runt och kika på alla dessa läckra ston i mer än tre timmar. Jag trodde att han skulle bli lugn av att få gå ute och kika sig runt men med facit i hand hade han nog varit lugnare om han fått stå i buren tills det närmade sig hans tur. Så summa kardemumma får dissningen gå till mig själv istället för till Casanova.  =)   Det kändes trist faktiskt, för mer än fina poäng och meriter värdesätter jag min och Casanovas relation och vill att vi ska ha ett bra samspel. Denna dag var samspelet "många mil därifrån".

Poängen för dagen är jag ändå nöjd med då han skrapade ihop 8 8 8 8 9 = 41p.

Till sist måste jag även påpeka hur otroligt härlig stämning det var denna dag. Massor av människor kom fram och hejade och presenterade sig och sina pållar - Jätteroligt att få stifta nya bekantskaper. Hoppas att utställningen i Sikeå blir av så kanske vi träffas igen!  =)

/Katarina