Dagbok

Utställning Norrtälje

2014-05-30

Här händer det grejjer!   =)

Förra helgen åkte jag ned till Gävle och min goda vän Maria, som äger Seijsings Iron Will (Winnie). Winnie skulle åka på ponnyutställning i Norrtälje, så roligt det var att få följa med! Winnie fick 39p fördelat på 88788 med kritiken gracila ben. Jag vet att hon inte har gracila ben. Med några kilo till bort kommer förhoppningsvis även domarna att se att de inte är gracila och kanske, kanske får vi vår 40 poängare...  =)   Det gavs inte ut jättemånga guldpoäng under dagen så vi är verkligen jättenöjd med Winnies insats. Det var många unghästar med och hon blev 2:a i unghästchampionatet efter en fantastiskt fin russhingst. Mycket bra gjort.

Annat roligt som hänt är att vi haft en utställningsträning för nybörjare. Cirka 16 peroner och nio ponnyer samlades i Skule ridhus för att gå igenom vad som kan vara bra att veta och träna lite med ponnyerna - så roligt vi hade! Nu har jag redan sett att flera av dem blivit taggade och bestämt sig för att anmäla till några utställningar i år - superkul och lycka till säger vi till er!

På bild nedan ser ni vackra helsyskonen Winnie och Rocky (Seijsings Titanium Rock). Rocky med matte Johanna var med på utställningsträningen och kommer att göra utställningsdebut i år. Vi håller tummarna för er!