Dagbok

Snö

2010-11-07

Oj nu snöar det....     Idag tog jag ut gänget på en tur med vagnen. Vi han bara köra 10 minuter innan det började vräka ned snö. När vi lämnade gården fanns inte en snöfliga på marken och när vi kom hem var det ungefär en halv decimeter! Ibland går det fort.

Här är allt bra, jag har rationaliserat upp träningspassen med ponnyerna så nu motioneras fyra åt gången. Det var lite pusslandes innan vi kom fram till på vilken plats hästarna trivdes bäst. Casanova drar vagnen så klart, med sin favorittjej Milli vid sin sida och bak går Indigo och Silver. Billy är ju så liten ännu så han och Rinett får stanna hemma till deras stora förtret. Det fungerar verkligen jättebra, de tycker att det är jätteroligt att få komma ut tillsammans.

Annars händer inte mycket på hästfronten. Kikar nu och då in på shetlandssällskapets hemsida för att se om det blir någon vinterutställning här uppe i år. Tycker att det är dags att Casanova får komma ut och visa upp sig igen. Han kommer leasas ut kommande säsong, det är några som är intresserad men än är det inte bestämt var han hamnar. Känns lite nervöst måste jag säga. Sedan jag köpte honom har han aldrig varit långt hemmifrån. Orsaken till att jag vill leasa ut honom är att mina ston ska få gå tomma ett år och jag vill ju att Casanova ska bli använd. Söderut hamnar han i alla fall, frågan är hur långt.     =)

Hoppas att ni får en härlig vecka!                     /Katarina