Dagbok

Utställning Nordmaling

2013-10-06

Igår var vi på utställning i Nordmaling, med oss hade vi tanterna Rinett och Indigo. Indigo var i högbrunst och var tyvärr jättespänd och trippig. Det resulterade i att hon inte visade sitt fina steg och slutpoängen blev 39p. Hon blev därmed fyra i en klass med ytterligare åtta standardston. Med tanke på hur hon visade sig är vi nöjda med resultatet.

Rinett var den här gången samarbetsvillig och på mycket bättre humör än i Sikeå. Hon visade nu upp sin jättefina skritt och slutade på 40p och gick med de poängen etta i en klass med ytterligare tre standardstora fuxston. Lyckan var total!  Hon blev med de poängen Bästa mini för dagen och fick jättefina priser - tack för dem! Rinett är nu klar för att ansöka om SUCH (Svensk utställningschampion). Vi är jätteglada för det!

Två av våra uppfödningar visades. Conny, som var i ett utmärkt skick och uppförde sig perfekt. Hans Ida visade fram honom på allra bästa sätt. Och så Billy, som för dagen var i väl högt hull. Han var jättesnäll som vanligt och fick mycket beröm för sitt fina steg.

Vi är mycket nöjda med dagen och vill tacka arrangörerna för en jättetrevlig utställning och även alla utställare. Det är så roligt att stifta nya bekantskaper. Nu siktar vi på utställningen i Söderhamn om två veckor. Hoppas vi ses där!