Dagbok

Föl på gång?

2010-05-04

Kanhända att det blir ett föl inatt...

Imorse skubbade jag ut med fölkittet i högsta hugg, men hon lurade mig.  =)    Jag såg i kameran hur hon låg och "kämpade" och var orolig, men förmodligen hade hon förvärkar för hon lugnade sig igen. Idag har hon dock varit mycket orolig, rullat en del, stått och tryckt rumpan mot väggen (precis som Indigo gjorde innan hon fölade) och inte ätit upp fodret - helt enkelt betett sig lite skumt. Nu ikväll har hon stått med lyftad svans och sett slö ut så nu är hon under konstant bevakning! Så spännande, om jag förstått det rätt är det 50% chans till ett skimmelföl.... ojoj

Förutom det har vi hunnit få ok på vår förprövningsansökan så nu är det bara att börja bygga om i stallet och i fredags var en djurskyddshandläggare hit och inspekterade vår hästhållning. Detta i och med att vi nu sökt om tillstånd för avelsverksamheten. Han tyckte att vi hade välordnat - så roligt!    

Nä, nu ska jag göra mig en kopp te och sätta mig och kika på Milli... till mormor som nog är min trognaste hemsidebesökare säger jag - jag hör av mig direkt hon fölat så att du kan komma och hälsa på!

                                         Sov Gott alla! / Katarina