Dagbok

Ny sida

2012-03-22

Ikväll har jag suttit och knåpat på en ny sida. Gå in på "hingstsidan", scrolla längst ned och klicka på avkommor så öppnas den nya sidan. Den är långt ifrån färdig, men man ser liksom tanken.   =)   Även texten är uppdaterad med Casanovas släktingars meriter.

Äntligen har jag börjat jobba igen. Min kropp började säga ifrån redan innan jul och jag blev allt sämre med olika diffusa symptom. Inte förren hjärtat började "lägga av" så uppsökte jag läkare. Det visade sig att min sköldkörtel börjat löpa amok och jag hade katastrofala värden. Inte undra på att jag mått så dåligt, tänk att det ska vara så svårt att lyssna på kroppen. Tack och lov mår jag nu allt bättre och det känns så fantastiskt att orka jobba igen.

Idag passade jag på att borsta igenom alla hästarna ordentligt. Inte ens det har kroppen klarat av så min man har varit stallförman. Han brukar skratta och säger att med stallförmansjobbet kommer en massa jobb och inga förmåner.  =)   Det är så roligt att se hur fåglarna ivrigt flyger runt och samlar ihop allt hästhår runt marken och använder i sina bobyggnationer. Så mjukt fågelungarna ska få det. Jag körde även en sväng med Casanova och passade på att ta med både Sune och Winnie som "handhästar". Det gick jättebra och de var så duktiga när bilarna kom. Winnie blev så busig att hon bockade och hoppade runt.

Första bokningen till Casanova inför sommaren har också kommit. Ett jättefint sto, det ska bli roligt att se henne i verklighet då jag spanat på bilder av henne tidigare.   =)

Hoppas ni får en fin helg!

Ps: om ni missat förra inlägget så kika in på det. Där finns två filmer ni inte får missa   =)

Jag längtar efter våren så jag la in en bild på vackra Indigo och hennes Winnie endast en dag gammal.