Dagbok

Höst

2010-08-28

Nu var det länge sedan jag skrev...igen...

Här har hänt massor. Jag och Daniel har varit på en semestertripp till Norge - oj så fantastiskt vackert det är. Vi gillar att åka bil, så vi åkte och såg bland annat trollstigen, Dalsnibba, Geirangerfjorden, Glittertind och Galtöpiggen. (med stor osäkerhet vad gäller stavningarna) =)    Det var en underbar tripp och nu känner vi oss utvilade inför en mycket fullspäckad höst.

Stallbygget går framåt i raketfart nu. Jag har målat varenda kväll den senaste veckan fram till 23 tiden på kvällarna och idag får vi hjälp av vår underbare granne att svetsa väggen till Casanovas nya box och de nya, lägre dörrarna.

På hästsidan händer också mycket. Lillfölet växer så det knakar och det är så roligt att se hur mycket han påminner om Casanova. Samma lugna temperament och samma grova kroppsbyggnad. Särskilt roligt är det att hans ben ser så fina ut, även Silvers måste jag säga. Alla 3 ston är nu betäckta och de verkar alla må utomordentligt bra så här på höstkanten. Millimeter bor fortfarande borta men vi hälsar på henne titt som tätt. Hon har verkligen blivit jättefin nu. De har en enorm hage med mycket kuperad terräng, skogspartier och en egen bäck att dricka ur. Där inne har de gjort massor av stigar och små gömslen de går in i när de vill komma undan flygfäna. Jag hoppas nu verkligen att hon är dräktig och ger oss ett föl nästa sommar. Jag längtar så att få se hur kombinationen Milli/Casanova blir.  

Golden fortsätter växa så det knakar och nu har han börjat lägga på sig över magen minsann. Det blir nått att jobba bort under vintern.  =)   Han ser riktigt riktigt fin ut och det ska bli så spännande att börja ställa ut honom. Hoppas det blir flera utställningar här i norr nästa år.

Bilden nedan togs i Juli och visar mystjejen Indigo och Silver, hennes vilde till fölunge.

Hoppas nu att ni får en fin vecka så ska jag försöka lägga in lite nya bilder på gänget när jag hinner.  /Katarina