Dagbok

Stoföl efter Casanova

2012-05-22

Igår fick jag ett sms med bilden på detta underbara stoföl. Casanova har fått en dotter, mor är det vackra stoet Dragbo's Rizabelle. Vi skickar ett stort grattis till Ida som är stolt ägare till denna lilla guldklimp!

Annars händer inte mycket just nu. Jag har åkt på en rejäl förkylning och legat i feberdvala hela dagen, så typiskt. Det är så roligt när våren kommer och unghästarna börjar tappa vinterpälsen och man får se vad som gömmer sig därunder. Jag har tyckt att Casanovas första dotter, Winnie, har sett ut att bli väl grov. Nu när den tjocka ulliknande fällen börjar falla av så kommer det plötsligt fram en näpen skönhet med vackra linjer - så roligt!  =)

I slutet av förra veckan åkte jag, Daniel och vår gode vän Martin till Stockholm för att ha en cityweekend. Vi bodde bekvämt på Hilton och utnyttjade helgen till riktigt turistande. Vi spenderade en dag i Slottet, kikade in i Myntkabinettet, gjorde en visit i Storkyrkan och Riddarholmskyrkan, såg Biologiska museet, Vasamuseet och tog en båttur runt djurgården och strosade så klart några gånger genom gamla stan. Om viljan finns så hinner man mycket  =) 

Hoppas du får en fin vecka /Katarina