Dagbok

Casanova i Gävle

2013-06-29

Så är Casanova framme hos Maria på Stuteri HMW. Det var i onsdags jag och Daniel körde ner honom, resan gick jättebra.

Väl framme blev han såklart alldeles till sig över Marias två ston (tydligen tyckte han även att hans egen ettåriga dotter var intressant, tur att Maria har rejäla staket). Onsdagen fick han acklimatisera sig och sedan kom fem av gäststona under fredagen - då var han enligt uppgift inte så lugn längre  ;-)  Vi känner oss helt lugna med att lämna Casanova hos Maria och håller nu tummarna för att allt ska gå bra och att alla stoägare ska få varsin pärla nästa sommar. På bild nedan ser ni Casanova och några av hans ston.

Det känns jättekonstigt att han inte är hemma, det är ju mest han som tränas. Denna sommar kommer jag istället lägga energin på att köra in Indigo och sedan köra henne och Rinett i form inför höstens utställningar.

Utöver det  tillbringar vi en stund varje dag med fölen, så att de ska bli tama och lätthanterliga och de gör snabbt framsteg. 2-årsstoet Winnie har fått börja bära omkring på en sadel och 1-årsstoet Bella blir mest bara pysslad med. Till veckan tänkte vi dock börja simträna dem. På bild nedan ser ni Bella och Winnie.

 

Casanova och några av gäststona

 Casanova undersöker sin nya hage

 Casanova spanar efter stona