Dagbok

Imorgon Anländer damerna!

2009-12-29

Nu är köpen klara och imorgon hämtar vi hem Millimeter av Gindemo och Northharrier Indigo. Indigo hämtades av en lastbil idag och transporterades från Skåne upp till Eskilstuna och Ulrika på stuteri Gindemo. Imorgon åker vi ned och hämtar hem dem båda - Oj så spännande!!!

När jag försöker räkna hur många som hörde av sig på mina köpesannonser får jag det till minst 30 stycken...  och med facit i hand måste jag säga att jag är jättenöjd med de två ston som vi nu bestämt oss för!  Rinett verkar vara inne i en jobbig fas i sin dräktighet för just nu tål hon inte att Casanova kommer i närheten. Han som är så go förstår inte alls vad som är fel och ser så sorgsen ut - han torde därav jubla när två nya damer anländer som han kan försöka få komma nära nog att klia. =)

Annars har julen varit härlig med mycket mat och roliga paket. I mina paket hittade jag b.la böckerna hästens färger, att bli med föl och utfodrings och näringslära - Oj så mycket intressant läsning jag har framför mig! Nä, nu måste jag krypa till kojs, det blir en lång dag efter vägarna imorgon, var bara tvungen att lägga in denna bild på de två töserna, Ulrika fotade dem ikväll när Indigo anlänt - är de inte helt bedårande!!!