Dagbok

Indigo har fölat!

2011-05-11

Äntligen!

Den 11/5 vid 5 tiden på morgonen kom ett skimmelfärgat stoföl. Indigo skötte det hela galant och är verkligen en underbar mamma. Själv hade jag assistans av min mamma som sovit över här. Så roligt att få dela en sådan fantastisk upplevelse.

De är båda ganska trötta idag men har ändå fått varit ute en sväng och luftat sig. Den lilla tyckte att det var mycket spännande och Indigo visste inte hur hon skulle bära sig åt för att kunna vaka över henne på bästa sätt. På andra sidan staketet stod resten av gänget och tittade förundrat på. Precis som ifjol är det Millimeter som är mest förundrad över fölen och hon släppte inte fölis med blicken och gnäggade och gnäggade till henne.

Daniel var i södra Sverige i morse men hade en sådan tur att han vaknat och precis slagit på övervakningskameran så han fick se hela fölningen han med. Ibland ska man ha tur.

Nu gäller det att hitta på namn igen. Vi fortsätter med metallteman och eftersom hon kommer bli vit kanske Silver..... eller Iron... någonting kunde passa. Indigos förra föl tycker jag att vi fick in en fullträff på "Seijsings Sergeant Silver" ska bli spännande att se om vi lyckas lika bra i år. Kom gärna med idéer!

/Katarina