Dagbok

Välkommen Ofrade!

2013-06-10

Helgen som gick åkte jag och Daniel ned till Skåne. Först köpte vi en hästtransport, det blev ett extra brett Boj boggiesläp, där vi kommer att kunna bygga tre ponnyspiltor enligt gällande måttkrav. Jag är mer än nöjd med den!

Sedan åkte vi ytterligare 10 mil söderut och hälsade först på hos Mia Liljeberg på Stuteri Mytorp. Hennes unghingstar går inte av för hackor! sedan åkte vi till hennes granne Camilla på Stuteri Sandbacka. Där skulle vi nämligen hämta vårt nya sto - Ofrade v.h. Houtdorp. Vi har bara haft henne hemma i ett par dagar, men redan har vi fäst oss mycket vid henne. Hon är lugn och trevlig att ha att göra med, vacker att se på och rör sig jättefint - ett kanonsto helt enkelt! Ofrade har blivit R-Bis två gånger m upp till 43p och är Svensk Utställningschampion. Vid sidan har hon ett busfrö som heter Sandbackas Pontiac. Hans pappa står i Danmark och heter Bommel v Ens. Bommel blev i år belönad med 44p på hingstkåringen så Pontiac har det han brås på.   ;-)

Tanken är att Millimeter och Ofrade ska få träffa Casanova i år för att sedan gå tomma något år och köras in och ställas ut. Det har hänt mycket mera roligt, uppdatering kommer!

Nedan ser ni bilder på Ofrade och Pontiac.