Dagbok

Utställning Skule

2012-09-19

Så har utställningen gått av stapeln och jag vill börja med att tacka alla utställare, funktionärer och sponsorer - utan er hade det inte blivit någon utställning!

Jag erkänner att det var mycket mer jobb att anordna en utställning än jag hade förväntat mig. Själva utställningsdagen var dock mycket roligare än jag hade kunnat ana!

Dagen innan utställningen hade jag fantastisk hjälp av Johanna och vi tvättade hästar på löpande band. Det var Rinett och Indigo med föl som skulle ställas ut. Vi är supernöjda över Indigos och Bellas poäng. Indigo fick 39p och Bella 38p (samma poäng som champion föl). Rocky spände sig och hoppade fram, så hans poäng blev tyvärr därefter. Rinetts poäng blev jag faktiskt besviken över. Hittills har hon alltid fått 41-42p. Jag visste att hon inte var i form efter fyra föl på rad, men när jag hörde att hon fick 37p blev jag ändå lite förvånad. Själv tyckte jag att 39 hade varit rimligt. Nåväl, nu blev jag laddad att verkligen träna upp henne och visa fram henne igen. Hon saknar endast en 40-poängare så är hon svensk utställningschampion - något värt att kämpa för.

Det var roligt att träffa domaren Torsten Jeppsson, han var en mycket sympatisk och trevlig man.

Det roligaste på dagen var dock att Sophie, som köpt vår uppfödning Brilliant Bronze (Billly) valde att komma och visa upp honom. Han var jättefin och vi är så tacksamma för att han blir så väl omhändertagen. Han fick 38p och väldigt fint omdöme av domaren.

Nedan ser du bilder på gänget   /Katarina