Dagbok

Utställningsträning!

2014-05-09

Vill flagga för en utställningsträning som vi anordnar. Den 29 maj i Skule Ridhus kommer vi gå igenom hur man kan förbereda sin häst/ponny inför utställning och sedan tränar vi själva på att visa ponny. Om man inte vill ta med egen ponny finns det shettisar att låna och öva med. Det kostar ingenting men anmälan krävs så vi vet hur mycket fika vi ska göra.

Annat roligt som hänt/är på gång: Vi anordnade en färgkurs med Angelica Lauth för ett tag sedan. Det var mycket uppskattat och vi lärde oss mycket - Tack Angelica!

Ofrade är beräknad till slutet av nästa vecka, nu börjar det bli spännande. Det är även bestämt att vårt nya sto kommer första veckan i juni, som jag längtar. Det är många som hört av sig om att köpa Benny. Det är några som funderar och några som jag sagt nej till. Det är viktigt att det känns som att det är precis rätt hem de hamnar i. Det ansvaret har man när man väljer att föda upp och sälja djur. Vi håller som bäst på att köra in Millimeter. Hon har för första gången nu dragit sulkyn och det gick jättebra. Hon är verkligen i toppskick just nu och så fin som hon är nu har jag aldrig sett henne. Det gör att jag gärna skulle låta bli att betäcka henne och istället satsa på utställning ett år men jag ska fundera på saken. Nästa vecka kommer unghingstarna flytta iväg på sommarbete. De kommer då gå med tvåårshingsten Rocky. Det ska bli så roligt att ha en liten hingstflock som får leka tillsammans. Lägger in en bild på Rocky från ifjol när han var ett år. Han och matte Johanna hade varit och badat och tränade sedan lite trickträning.